The Rush Goranci - Happy Anniversary

Alperna, här kommer vi i en buss

Mycket tid på vägarna
Nu de senaste veckorna har jag spenderat mycket tid ute på vägarna i Sverige eftersom att jag har börjat jobba som elektriker på ett bygge i malmö tre dagar i veckan fast att jag bor i stockholm. Det blir en rätt lång väg att pendla kan jag säga. Och jag har under dessa veckor sett jätte mycket reklam längs vägarna jag åker. Och den mesta reklamen handlar om att hyra buss. Jag har sett "hyra buss malmö", "hyra buss stockhom" och "hyra buss lund". 

Och det jag undrar är, vad ska jag hyra en buss för? Men sen kom jag på en massa roliga idéer att hyra en buss för. Jag tänker att man kan hyra det om man ska på klassresa, eller om man ska åka på typ en  festarturné i sverige med sina polare eller liknande. Men sen kom jag på den ultimata idéen; att göra en alpresa!! man bjuder in en massa kompisar att åka till alperna! Och istället för att alla ska flyga ner på egen hand så åker man alla i en stor buss ner! All packning får ju plats i det stora bagageutrymmet som finns under bussen och dessutom är det ju hur roligt och prövande som helst att alla åker tillsammans ner i EN buss. Jag vet inte, det kanske inte lockar så många? Men jag tycker att detta verkar hur roligt som helst och jag har också googlat mig till att det var mer vanligt förut med sånna här resor. Vilket betyder att dom är mer än genomförbara. Dock kostar sånna här resor en del, så jag tänker att man kanske ska skicka ut inbjudan nu så hinner folk spara ihop pengarna utan att känna någon press, eftersom att det är ett helt år kvar. Hur kul som helst!