The Rush Goranci - Happy Anniversary

Bra träning för funktionshindrade

Vi behöver alla träning och det är viktigt för oss för att vi ska må bra både fysiskt och mentalt. Så det är bra att man tar sig tid till det och att man ser till att man kan få det att blir så bra som möjligt och att man känner att man kan få till det hela. Ja man behöver göra det så att man håller igång kroppen och musklerna. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på, och man mår ju bra när man kan få det att bli så som man vill och att man kan göra det så att man får en kropp som fungerar så bra som möjligt.

Träning för alla 

Ja det är viktigt att det finns träning för alla och även träning för funktionshindrade, för dom behöver det minst lika mycket som andra. Så man blir glad när man ser att ställen är anpassade så att det blir bra för alla och att alla kan komma och träna där man ska träna. Det gör ju väldigt mycket och genom att det finns träning för alla så kommer man ju att må bättre och det är ju det som man behöver och som man känner är det som man vill.
Så har man inte kommit igång med träningen än så kan det vara bra att komma igång med den och man kommer att se fördelarna med att träna och att röra på sig, att man får så mycket mer energi och lust och det är ju underbart att känna att man har mer ork och energi. Så det är lika bra att man kollar upp det och ser till att det blir bra gjort och att det man kan få in det så att det blir en bra rutin som man får på det hela.